En komplett partner av säkerhetslösningar för alla behov!

Vi levererar el, tele, data och säkerhetslösningar som tar hand om alla dina behov. Vi arbetar med ledande leverantörers produkter och erbjuder system att växa i och som håller sig moderna i många år framöver.
Vi  är godkända att ansluta ditt system till dom flesta ledande larmcentralerna och arbetar helt leverantörsoberoende vilket innebär att vi alltid kan välja just rätt system för dina krav och behov.

Secpart  har till uppgift att hittar partners som vill växa genom ett utökat teknik innehåll och tillsammans med Secpart hitta lösningar som skapar tillväxt och lönsamhet inom området el, tele ,data och säkerhetsanläggningar.

Möjligheter för små och mellanstora entreprenörer

Tillsammans med Secpart och dess leverantörer och samlade ingenjörskompetens, bygger vi komplexa lösningar. Nu ges små och mellan stora entreprenörer möjlighet att vara med på lokala upphandlingar inom ramen för LOU

Vi hjälper dig att utveckla dina kundrelationer och skapa mer försäljning på din hemma marknad vilket stärker ditt företag och din lönsamhet mot redan upparbetade kundkontakter. Tillsammans skapar vi framgång genom partnering mellan ditt företag och Secpart med leverantörer.

Alla rättigheter tillhör secpart.se © 2020.